marți, 14 aprilie 2015

Fa-i o surpriza iubitului tau!Masajul senzual este o abilitate care este bine de invatat, deoarece poate fi folosit in fiecare etapa a unei relatii in care esti implicata. Incepand cu masajul scalpului sau al picioarelor, poti ajunge sa iti seduci iubitul si sa il recuceresti. Insotit de mangaieri intime si senzuale, partenerul tau va fi foarte relaxant si se va simti ca cel mai bun amant, deschizandu-i o intreaga lume a senzatiilor.

        Incepeti prin va pregati camera de masaj, care trebuie sa fie incalzita, sa aiba un miros placut - eventual puteti folosi betisoare parfumate, dar cel mai important este ca in camera sa fie o sursa de lumina mai slaba, pentru ca amandoi sa va simtiti confortabili. Poti sa aduci pentru amandoi prosoape calde, dar pe el sa il invelesti in partea de jos a corpului si sa il pui sa stea pe burta in pat. Puteti folosi si ulei de masaj cu arome de levantica, cea mai buna aroma pentru relaxare, insa aveti grija ce fel de ulei cumparati deoarece daca doriti ca masajul sa se incheie cu o partida de sex, trebuie sa nu folositi un masaj care poate afecta calitatea prezervativului.

        Incepeti cu miscari circulare de la zona cea mai tensionata a corpului, gatul si umerii. Continuati cu sira spinarii prin miscari ritmice si apasari, dar si cu mangaieri cu ajutorul buricelor degetelor. In acest moment puteti sa va dezbracati si sa masati corpul partenerului cu propriul dumneavoastra corp. Acest lucru va crea senzatii foarte placute. Continuati apoi cu picioarele, pentru a ajuta la detensionare si la relaxare. Indepartati prosopul si asigurati-va ca veti masa fiecare zona ascunsa. Folositi-va imaginatia! Iar daca sunteti cu adevarat o iubita la moda, ati putea sa ii faceti de ziua lui o rezervare la salonul de masaj erotic Babylon masaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu