marți, 14 iulie 2015

Pasi catre un masaj senzual perfect

Masajul erotic este mult mai intim si mai senzual decat un masaj standard si creeaza scenariul perfect pentru un moment de relaxare de neuitat in cuplu. Ambianta este foarte importanta atunci cand doriti sa realizati un masaj erotic de neuitat, dar si cateva cunostinte de baza despre masaj. Imbunatatiti-va relatia de cuplu prin atingeri sugestive, care transforma o terapie traditionala in ceva mult mai senzual.
Primul lucru care trebuie facut este sa pregatiti “scena”. Daca nu aveti idei, vizitati un salon de masaj erotic Bucuresti, precum www.babylonmasaj.ro, sa va inspirati din decorul intim de acolo. Veti gasi idei despre cum sa pregatiti ambinetul, patul, lumina camerei.
Alegeti o muzica care sa va faca sa va simtiti sexy si relaxat, deoarece muzica va fi o parte foarte importanta in stabilirea starii de spirit romantice. De asemenea, adaugati lumanari pentru atmosfera, deoarece niciun masaj senzual nu poate incepe fara o camera plina de lumanari. Alegeti unele colorate si parfumate pentru un efect maxim.
Un alt factor important este alegerea unui ulei de masaj, care sa reflecte energia si atmosfera pe car doriti sa o creati. Cautati uleiuri care sa stimuleze libidoul, precum:
  • uleiul de lavanda – pentru relaxare
  • uleiul de ylang ylang – afrodisiac
  • uleiul de patchouli – pentru focalizare
  • ulei de iasomie – un alt afrodisiac
  • uleiul de lemn de santal – pentru libidou
  • uleiul de cardamom – creste intimitatea
  • uleiul de ghimbir – picant si fierbinte, la fel ca pasiunea voastra
  • uleiul de trandafir – pentru dragoste.
Dupa ce ati pregatit atmosfera, trebuie doar sa va asigurati ca si dumneavoastra sunteti in forma maxima pentru a oferi un masaj erotic de calitate – asigurati-va ca aveti unghii scurte si nu aveti bijuterii care deranjeze. Purtati haine confortabile, iar daca parul este prea lung, incercati sa il prindeti. Fiti relaxat… si incepeti, totul vine de la sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu