luni, 21 martie 2016

Care sunt tipurile de masaj erotic de care poti beneficia intr-un salon

Masaj erotic in Timisoara


Daca pana acum credeai ca masajul erotic poate fi doar de un singur fel, atunci trebuie sa stii ca in cadul unui salon de erotic massage Timisoara poti beneficia de mai multe tipuri de tratamente, in functie de preferintele tale. Aici ai la dispozitie o serie de variante, care mai de care mai ispititoare, care te vor face sa revii de fiecare data pentru a incerca ceva nou.

Masajul topless

Ce poate fi mai senzual decat o tanara frumoasa care se foloseste de intregul ei trup sculptural pentru a iti face un masaj minunat? Chiar daca maseuza va purta doar un slip sumar, ea va aplica toate etapele unui masaj, care presupune o parte de masaj de relaxare, apoi masajul senzual, body si erotic, avand in vedere mai ales partea de relaxare, fara insa a le neglija pe celelalte. In cazul acestui tip de masaj trebuie sa fii dezinvolt, sa te relaxezi si doar sa te lasi purtat de val, pentru ca maseuza se va ocupa de tine si va sti cu siguranta ce trucuri sa foloseasca pentru a iti face placere.

Masajul nud

Msajul nud se numara printre cele mai solicitate tipuri de masaj in saloanele erotice, pentru ca maseuza va fi complet goala in timpul sedintei, desi serviciile se limiteaza la un masaj erotic. Pentru oricine aceasta va fi o experienta foarte incitanta, pentru ca tentatia este mare, iar in final satisfactia este garantata de farmecul si priceperea fetelor. 
 
Masajul pentru cupluri

Poate nu te-ai gandit pana acum, insa poti veni intr-un salon erotic chiar si impreuna cu partenera ta. Desigur ca aceste experiente sunt rezervate cuplurilor nonconformiste si moderne, care isi doresc sa isi condimenteze relatia si sa traiasca impreuna placeri noi. In acest caz, fiecare dintre cei doi va alege cate o maseuza, care ii va purta pe ambii parteneri pe culmile placerii.
La Salon Iulia, un elegant si discret salon de masaj specializat, poti gasi toate aceste variante de masaj erotic in Timisoara si pentru mai multe detalii te incurajam sa accesezi site-ul masaj-iulia.ro unde vei gasi informatii suplimentare despre serviciile oferite si tarifele practicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu