miercuri, 7 septembrie 2016

Pro sau contra sexului ocazional

Nu este foarte greu sa gasesti persoane care vor raspunde la intrebari mai mult sau mai putin intime, insa odata ce vor fi intrebati daca sunt de acord cu practicarea “sexului ocazional” probabil ca va considera faptul ca ai folosit un limbaj nepotrivit si vor intra in panica. De regula, persoanele care nu se pot define ca indivizi vor fi intotdeauna cele care vor avea o oarecare retinere atunci cand vine vorba despre o discutie deschisa, fie ea si tabu. 

Sex Shop Bucuresti


Atunci cand vine vorba despre subiectul “sexului ocazional”, anumite grupuri de persoane vor considera ca este un subiect nepotrivit si il vor evita, pe cand alte persoane se vor avanta in discutie binevoitori si dezinvolti. Chiar daca oamenii de stiinta vor spune ca pot “dovedi” ca sexul ocazional este un rau pentru cel ce il practica, toti nu vor sti exact de ce acest lucru este un lucru nociv si vor evita sa caute raspunsuri logice cu adevarat. Atunci cand vorbim despre orice fel de activitati sexuale putem generalize subiectul. De exemplu, in cazul sexului oral, oricum ar fi el facut, acesta este tot sex oral. Acelasi lucru se aplica si pentru contactul sexual normal. Insa termenul de “casual sex” nu descrie de niciun fel comportamentul sexual al indivizilor si il prezinta ca atare. In definitive, pentru a sti cu adevarat daca sexul ocazional este potrivit pentru un individ sau altul, acesti ar trebui sa se gandeasca despre ceea ce inseamna cu adevarat…sexul ocazional , beneficiile acestuia si eventualele riscuri la care te supui. 

Un prim pas ar fi acela de a lua in considerate ideea varietatii tipurilor de sex practicat intr-o relatie stabile sau intr-o relatie pasagera. Specialistii recomanda ca atunci cand doi indivizi care nu se cunosc foarte bine si totusi doresc sa practice acest fel de sex sa utilizeze si o gama de jucarii sexuale pentru ca atmosfera sa se destinda. In acest caz aveti de ales dintr-o gama variata de jucatii sexuale de pe site-ul amsterdamsexshop.ro. De aici se pot cumpara dildo sau vibratoare de orice dimensiune sau culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu