joi, 20 octombrie 2016

Obligatiile unui salon de masaj erotic fata de clienti

Daca ati apelat vreodata la serviciile unui salon de masaj erotic si nu ati stiut ceea ce sa cereti, va vom prezenta in continuare cateva informatii esentiale pentru ca urmatoarea vizita sa se desfasoare in bune conditii, iar atmosfera sa fie una relaxanta. Odata ce ati platit serviciile dorite la receptia salonului de masaj, maseuza trebuie sa se asigure ca modul in care ofera serviciile de masaj se ridica la asteptarile dumneavoastra si de asemenea va folosi toate tehnicile cunoscute si va adjusta intensitatea miscarilor pentru ca respectivul client sa se simta excelent. 

 

Masaj erotic Iulia


Camera in care urmeaza sa se efectueze masajul trebuie sa fie curata, dezinfectata, sa aiba baie si prosoape curate. Trebuie sa stiti faptul ca datorita legilor in viguare, fumatul in spatiile destinate masajului este strict interzis. Totodata, maseuza nu trebuie sa ceara bani suplimentari pentru serviciile deja platite la receptie si nu trebuie sa jigneasca in niciun fel client. Anumite saloane care isi respecta clientii au o politica care obliga maseuza sa conduca clientul pana la receptie dupa finalizarea masajului. In ceea ce priveste atributiile receptionerului, acesta trebuie sa va informeze corect asupra serviciilor oferite si sa raspunda politicos la toate intrebarile venite din partea clientului. Trebuie sa va asigure compania in zona receptiei pana cand veti fi preluat de o maseuza. Dupa ce ati achitat serviciul trebuie sa vi se inmaneze bonul fiscal care dovedeste ca ati achitat serviciile cerute. Totodata, anumite saloane ofera bauturi gratis din partea casei. In cazul in care aveti vreo nemultumire sau vreo reclamatie asupra serviciilor oferite , receptionerul este obligat sa va asigure contactul cu un manager pentru rezolvarea neintelegerilor. De asemenea se pot evalua serviciile oferite de maseuza si de salon. 

Daca doriti sa experiementati clipe minunate in compania unor domnisoare bine pregatite va sugeram serviciile serviciile de masaj erotic Iulia www.masaj-iulia.ro . Salonul erotic din Timisoara ofera cele mai bune servicii pentru clientii care aleg sa treaga pragul salonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu