vineri, 9 decembrie 2016

Eficiența stimulentelor sexuale

Testosteronul pare a fi un factor important care contribuie la motivația sexuală la primatele de sex masculin, inclusiv oameni. Eliminarea testosteronului din complexul masculin a fost demonstrat că reduce atât motivația sexuală la persoanele de sex masculin și primate de sex masculin. Cercetarea efectuată pe maimutele Rhesus sugerează faptul că testosteronul de sex masculin ajută la creșterea funcțiilor de motivație sexuală, motivând astfel masculii să concureze pentru accesul la mai mulți parteneri sexuali. Este postulat că efectele motivaționale ale testosteronului la maimuțele Rhesus de sex masculin, promovează o concurență spre un succes sexuale si motivant. 

Acesea pot fi instrumente deosebit de importante pentru bărbații de rang scazut. Este important de remarcat eliminarea testosteronului la primate, ceea ce nu reduce capacitatea de a se împerechea; mai degrabă reduce motivația de a avea mai multe contacte sexuale.


Nivelurile de testosteron în rândul bărbaților s-au dovedit a varia în funcție de starea de ovulație la femei. Masculii care au fost expusi la diferite stimulente sexuale  au  înregistrat valori ale testosteronului mai mare decat barbatii care au fost expusi la alte tipuri de parfumuri fara feromoni. Expunerea la indicii sexuale ar putea crește ovulație persoaneor de sex feminin .

Relația dintre testosteron și motivația sexuală feminină este oarecum ambiguă. Cercetările sugerează androgeni și testosteron  determină motivația sexuală la femei. În particular, studiile cu macacii Rhesus au demonstrat că nivelul de testosteron observat în rândul acestor primate are o funcție de creștere a apetitului sexual.  Cu toate acestea, unele cercetări sugerează că o rolă de androgeni aflați în organismul unei femei schimbă comportamentul sexual feminin. Maimuțele Rhesus de sex feminin expuse la aceste stimulente sexuale au demonstrat că pot fi influențate de intensitatea mirosului. Studiile ulterioare au arătat faptul că acest lucru a fost legat de o  receptivitate sexuală diminuată la eliminarea androgenilor. 

Pentru oamenii sex shop-ul din Bucuresti www.amsterdamsexshop.ro oferă diferite stimulente sexuale cât și jucării sexuale variate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu