joi, 9 martie 2017

Importanta jucariilor sexuale in cuplu

Conform unor studii efectuate de o echipa de cercetatori britanica ajutata de mai multi sexologi englezi au scos la iveala faptul ca tot mai multe cupluri, indiferent ca sunt cupluri vechi si stabile ori cupluri nou infiintate, prezinta un interes major legat de utilizarea unor jucarii sexuale, indiferent de natura acestora. De exemplu, jucariile anale sunt din ce in ce mai acceptate de cuplurile tinere, iar stimulentele sexuale sunt folosite de cuplurile stabile. 

Aceste rezultate au o baza stabila daca ne gandim la faptul ca tinerii sunt deschisi catre incercarea diferitelor produse nou lansate pe piata si sunt mult mai deschisi catre lucrurile interesante si captivante. Pe de alta parte, cuplurile vechi, stabile, experiemeteaza aceasta lume cu pasi marunti, dar siguri, gratie noilor canale de comunicare existente. Un aport seminificativ catre aceasta emancipare a oamenilor il reprezinta internetul, poate cea mai mare inventie a secolului. Prin intermediul internetului oamenii pot accesa usor, sigur si discret informatii despre problemele personale si pot afla metode de imbunatatire a vietii. De exemplu, doar cu un singur click pe site-ul www.amsterdamshexshop.ro oamenii isi pot alege dintr-o gama variata de produse sexuale, jucaria ori suplimentul de care au nevoie pentru a face dintr-o noapte banala o seara cu adevara memorabila. 

Nu de putine ori s-a dovedit eficienta jucariilor sexuale utilizate la nivelul cuplurilor cu probleme de comunicare. S-au putut gasi motivele pentru care respectivele cupluri nu reuseau sa comunice si nici sa aiba relaxii sexuale de calitate. Chiar daca o mica parte din societate nu accepta inca aceste jucarii sexuale si nu le apreciaza la adevarata lor valoare, cu siguranta in viitorul mediu acei oameni le vor accepta si le vor recunoaste utilitatea. Sexologii incurajeaza utilizarea jucariilor sexuale in diferite contexte si sustin ca experiementarea unor noi trairi si a unor noi senzatii pot consolida cuplul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu