marți, 24 aprilie 2018

Ce nu este permis intr-un salon de masaj erotic

Unii oameni merg la masaj erotic precum merg la bordel. Luand in calcul faptul ca prostitutia nu este legala in Romania, multi considera ca fetele sexy care lucreaza in cadrul unui salon de masaj erotic practica cea mai veche meserie din lume, sub un fel de paravan legal in acest sens. Adevarul este altul. Saloanele de masaj erotic sunt destul de stricte in aceasta privinta. Spre exemplu, la salonul de masa erotic Iulia din Timisoara, cu adresa virtuala masaj-iulia.ro, nu permite multe lucruri clientilor. Un masaj erotic Timisoara ramane un masaj erotic si doar atat, fara alte implicatii de natura sexuala.


Este interzis in saloanele de masaj erotic sa:

  • Fie agresate maseuzele. Atat fizic, sexual cat si verbal, aceasta este una din cele mai importante si mai grave greseli care pot fi savarsite de catre un client. Masajul erotic este o placere, insa oricat de excitat ar fi clientul, nimic nu ii da dreptul sa incerce sa oblige maseuza sa faca ceva care nu ii face placere, care este interzis, sa ii faca propuneri indecente.
  • Fie injurate maseuzele. Unii clienti adreseaza maseuzelor injurii atunci cand ele nu vor sa le satisfaca nevoile sexuale. Atunci este cazul ca serviciile speciale de protectie si paza sa intervina, iar clientul sa fie trecut pe un fel de lista neagra care sa ii interzica accesul in incinta salonului.
  • Se practice prostitutia. Desi aceasta este opinia nefondata a multora, saloanele de masaj erotic sunt dedicate masajului si nu prostitutiei. In ciuda eforturilor mass-media de a denigra serviciile care se aduc in saloanele de masaj erotic, cei care vor intra macar o data pentru a primi un masaj erotic, se vor lamuri in acest sens.
  • Fie nereguli legate de igiena. Ca in orice salon de masaj, se pune mare accent pe igiena si curatenie, de aceea este foarte important ca asternuturile sa fie schimbate dupa fiecare client in parte, baile sa fie curate, iar maseuzele sa faca dus inainte de orice sedinta de masaj. 

Astfel de nereguli nu sunt acceptate in saloanele de masaj profesionale, precum salonul de masaj erotic Iulia din Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu