marți, 10 iulie 2018

Jucariile pentru adulti pot provoca dependenta?


Exista adanc inradacinata in mintea si in mentalitatea unor femei din Romania dar si din intreaga lume faptul ca jucariile sexuale pot crea dependenta, ca sunt un semn de slabiciune si ca numai o anumita categorie de persoane le folosesc. Adevarul este ca jucariile sexuale sunt din ce in ce mai des achizitionate, fie prin intermediul site-ului unui sex shop Bucuresti precum http://amsterdamsexshop.ro/ , fie intrand direct in magazin. Ideea ca jucariile sexuale ar putea provoca dependenta este sau nu adevarata?

Vibratorul – intre explorarea placerilor sexuale si dependenta


In jurul vibratorului s-au lansat multe mituri, cum ca ar fi investitii proaste, modalitati deloc sigure de exploatare a place rilor sexuale, cel putin nu pe termen lung. Se spune despre vibratoare ca ajung sa inlocuiasca partenerii de viata si chiar sa le faca o usoara concurenta. In vreme ce marimea penisului ramane aceeasi, marimea vibratorului poate fi aleasa in functie de preferintele utilizatoarei – fie ca il vrea mai mare, mai gros, de marime medie, cu striatii si lista poate continua.

Daca actul sexual in sine poate ca nu poate fi savarsit in fiecare seara, cu siguranta folosirea unui vibrator este posibila! De aceea se spune ca vibratoarele provoaca dependenta, in cazul in care sunt folosite in mod excesiv. Aceasta idee este strans legata de miturile referitoare la jucariile sexuale. Sunt persoane ce catalogheaza pur si simplu jucariile sexuale ca fiind inlocuitoare ale partenerilor reali si care isi inchipuie ca cei ce le folosesc sunt singuri sau in depresie ori au o viata neimplinita din punct de vedere amoros. Adevarul este altul.

Jucariile sexuale dau un aspect pozitiv relatiei de cuplu, detensioneaza utilizatorul mai ales in conditii de stres sau de tristete, ori chiar in momentele in care comportamentul si starea de spirit nu sunt chiar normale. Prin utilizarea corecta a jucariilor sexuale sau a unui vibrator, utilizatorul nu isi poate provoca rau, la fel ca si in cazul masturbarii. Utilizarea acestora nu este un lucru nesanatos, murdar sau gresit ci o alegere corecta in viata fiecarei femei sau cuplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu