miercuri, 8 august 2018

Mic ghid pentru alegerea jucariei sexuale potrivite


Jucariile sexuale reprezinta un mod inedit de a inlatura rutina din orice relatie de cuplu, de a diversifica experientele, de a lasa la o parte inhibitiile. O mare varietate de jucarii sexuale sunt disponibile acum si online, in magazinul sex shop din Bucuresti, http://amsterdamsexshop.ro/, insa clientii trebuie sa stie cum sa le aleaga.

Criterii de alegere a jucariilor sexualeJucaria sexuala se alege in functie de:


Tipul acesteia si scopul utilizarii. Jucariile erotice pot fi clasificate in produse pentru doamne, domni sau cupluri. Foarte populare pentru cupluri sunt vibratoarele si inelele stimulatoare pentru penis, strap-on-ul sau dildo-ul, mastile, catusele sau accesoriile pentru masaj erotic, dar si lenjeria sexy. Pentru femei, sunt populare bilele anale si vaginale, dildo-urile si vibratoarele. Pentru barbati, sunt foarte apreciate masturbatoarele, papusile gonflabile si chiar bilele anale.


Modul de functionare. Jucariile sexuale pot functiona simplu, actionate manual, sau pot functiona cu baterii. Jucariile erotice bune trebuie sa permita un mod de reglare a intensitatii vibratiilor in cazul in care au baterii.


Aspect si dimensiuni. Jucariile sexuale se aleg in functie de aspectul acestora si de dimensiuni, de la culoare si pana la marime fiind criterii foarte importante. In general, marimile variaza si sunt chiar si unele foarte proeminente sau cu o forma ciudata.


Materialele din care sunt confectionate. Jucariile sexuale pot fi confectionate din mai multe feluri de materiale, de la cele simple,precum plasticul si siliconul pana la cele deosebite, precum metalul si chiar sticla. Acestea pot fi mai usor de intretinut sau mai dificil de intretinut, mai placute la atingere in functie de alegerea facuta.


Accesoriile folosite. majoritatea jucariilor sexuale vin insotite de accesorii. Fie ca este vorba de baterii sau necesita lubrifiant, jucariile sexuale sunt foarte usor de accesorizat.


Pretul. Nu in ultimul rand, jucariile sexuale se aleg si in functie de pret. Pretul este un criteriu foarte important in conditiile in care cumparatorii pun accent pe aspectul financiar.

In concluzie, este foarte important ca oamenii care isi doresc sa foloseasca o jucarie sexuala sa stie cum sa o aleaga. Criteriile de selectare sunt foarte bine stabilite de fiecare persoana in parte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu